Szeged időjárás előrejelzés

Tekintsd percről percre a 7 napos Szeged időjárás előrejelzést, mely animációs megjelenítésünk által igazán pontos képet kaphatsz arról, milyen ma az időjárás Szeged városában és környékén.

Ez a megjelenítés teljesen plasztikussá képes tenni a száraz adatokat, sőt talán még sajátos hangulatot is jelenthet számodra, mikor Szeged holnapi időjárás előrejelzését böngészed.
Időjárás- és dátum csúszkája azt is lehetővé teszi, hogy percről percre nyomon kövesd, hogyan változik az időjárás ma Szegeden. Időjárás előrejelzésünk hét napot ölel fel, mert a 15 és 30 napos előrejelzések tágabb időintervallumok nem tudnak megfelelően pontosak lenni.

10 napos Időjárás előrejelzés Szeged

/> style="width:600px;height:294px;display: block;text-indent: -50000px;font-size: 0px;-moz-background-clip:border;-moz-background-inline-policy:continuous;-moz-background-origin:padding;background:#DDF url(http://yowindow.com/img/logo.png) no-repeat scroll 50% 50%;"
>MySpace weather

Szeged időjárás előrejelzés adatait a norvég meteorológiai intézet segítségével mutatjuk be http://www.yr.no/Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel honlapunk Szeged időjárás előrejelzését a lent található gombok segítségével, hogy ők is tudják milyen időre számíthatnak a következő 7 napban!


Legyél Te is időjárás jelentő és értesíts másokat, hogy milyen az időjárás!

Időjárás észlelések Szeged településen