Praktikus derékmelegítő kicsiknek és nagyoknak

A téli hidegben a derék és tájéka az a testrészünk, amely a legérzékenyebb, és legkönnyebben megfázik. Egy hosszabb kabát vagy pulóver is betakarhatja a derekunkat, de az igazi praktikus és kényelmes megoldás a derékmelegítő használata, amely egészségmegőrző funkciója mellett divatos kiegészítője is lehet ruhatárunknak. Mindegy, hogy férfi vagy nő, idős, fiatal, vagy gyermek, minden korosztály megtalálja az elvárásainak és ízlésének megfelelő darabot.

Derékmelegítő melyet télen és hideg időben viselendő
Derékmelegítő melyet télen és hideg időben viselendő

Sőt a kismamák részére egyedi kialakítású derékmelegítőket is gyártanak.


Mi is a derékmelegítő?
A derékmelegítő egy olyan ruhadarab, amely a mell alatti részről indulva leér a fenék közepéig, eltakarva a veséket, az alhasi részt és a fenék felső részét. Átlagban 38 cm magas,(természetesen a magassága méretenként eltérő) elasztikus anyagból készül, ezért a test vonalát követve, úgymond rásimul a testre, vagyis nem kell attól tartani, hogy felhúzódik, elcsavarodik. Két rétegének köszönhetően, az alsó réteget be lehet húzni a nadrágba illetve a szoknyába, míg a felső réteget tetszés szerint kívülről is, és belülről is hordhatjuk. Anyaga jó minőségű, általában 95% pamut, 5% lycra összetételű, a fázósabbaknak pedig a külső réteg polár (thermo) anyagú, a belső réteg pedig pamut.

Számos szín és minta közül válogathatunk, külön a felnőttek és külön a gyermekek részére, illetve többféle méretből is, (a felnőtteknek XS – XXL méretig), így az egészségmegőrzés mellett divatos kiegészítőként is hordhatjuk, és variálhatjuk öltözékünkkel. A nők részére az egyenes vonalútól a karcsúsított fazonig, a szolidtól a harsányabb színekig széles a választék, míg a férfiak részére másabb fazonban és szolidabb színekben készülnek a derékmelegítők. A gyermekeknek 86-134-es méretig szintén óriási színválasztékból válogathatunk.

Hippsy és a lollee

A hippsy derékmelegítő a természetes és elasztikus anyagának köszönhetően szinte rásimul a testre, és gombok, cipzár, illetve tépőzár nélkül biztosítja a kényelmes viseletet.

Számos fazon és óriási színválaszték révén minden korosztály igényét kielégítő stílus megtalálható.

A lollee derékmelegítő minőségi 94% pamut – 6% lycra összetételű anyagból készül. Rugalmasságával és egyedi szabásvonalával kellemes viseletet biztosít minden helyzetben.

Több színben, felnőtt méretben XS – XXL – ig, míg gyermekeknek Lollee For Kids néven 86-134-es méretig kapható.

Mindazoknak ajánlott a derékmelegítő viselése, akik szeretnének „tenni” saját egészségük érdekében, s ezáltal a ruhatárukat is szívesen bővítenék egy praktikus kiegészítővel.