Kényelem és elérhető árak: parkolás a reptér közelében

Napjainkban, ha utazásról van szó, kétségtelen, hogy sokan választják a repülőt, hiszen segítségével az úti cél gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Nem csak az utazásszervezésen múlik azonban sok, hanem azon is, miként tervezi meg az indulás napját. Mivel legtöbben szeretjük a kényelmet, ezért a repülőtér megközelítésekor szívesen döntünk a saját autóval történő közlekedés mellett, így nem árt, ha tudjuk, hogy milyen lehetőségeink vannak a biztonságos parkolásra. A bud.hu most összegyűjtötte azokat a legfontosabb információkat, amelyek a repülőtéri parkolás kapcsán felmerülnek. Nézzük, milyen parkolási övezetek mellett dönthetnek azok, akik a saját autó kényelméről akkor sem mondanának le, ha akár több hetes külföldi tartózkodást terveznek!

reptéri parkolás
reptéri parkolás

Prémium Parkoló a bejáratnál

Akik egyetlen percet sem szeretnének a csomagjukkal gyalogolni, azok számára a közvetlenül a bejáratnál megtalálható Prémium Parkoló lehet az ideális választás. Miért érdemes e mellett letenni a voksot? A ki-, és beszállás idejére különösen ajánlott parkolóhelyek öt percen belül történő kihajtás esetében teljesen ingyenesen használhatóak, s a kényelem kedvelőinek tetszését garantáltan elnyerik majd.

Terminál Parkoló, egy percre a termináltól

Nem sokkal alacsonyabb színvonalú szolgáltatást nyújt a Terminál Parkoló sem, amely bár egy perces sétát szükségessé tesz, míg elérhető a terminál, de árai annál kedvezőbbek. A szakemberek ezt a lehetőséget mindazoknak javasolni szokták, akik rövid időre kívánnak parkolni, vagy két-három napot töltenének külföldön, és a bejárat közelében tudnák gépjárművüket.

Business Parkoló ingyenes busztranszferrel

Bár a bejárattól két perces autóútra találhatóak meg a Business Parkoló extra védelemmel ellátott parkolóhelyei, de ezt a kényelmetlenséget a bármikor igénybe vehető ingyenes busztranszfer tökéletesen áthidalja. Nem kell érkezéskor sem várakoznia, hiszen az ügyfélszolgálaton azonnal igényelheti a szolgáltatást, hogy mihamarabb elérje autóját. Az extra biztosítással védett terület üzleti útra indulók számára is kiválóan alkalmas.

Holiday Plus Parkoló nyaralások idejére

Ha hosszabb távra utazunk, akkor az árak kiemelt jelentőséggel bírnak. Nem véletlen, hogy sokan választják a Holiday Plus Parkolót a városlátogatások idejére, vagy nyaralni indulók körében. A három-öt perces séta, amivel a terminál megközelíthető, kifejezetten jót tesz az utazás előtt, illetve után.

Holiday Parkoló, a legolcsóbb megoldás

Utazás alkalmával legfontosabbak az árak az Ön számára? Ha már sikerült a repülőjegyet kedvezményesen beszereznie, akkor ne terhelje pénztárcáját a parkolási díjak kapcsán sem! Erre kínál kiváló alkalmat a Holiday Parkoló, amely akár több hetes, hónapos külföldön tartózkodás idején is lehetővé teszi, hogy autója biztonságban legyen, ráadásul korrekt áron. A családosok által szívesen választott parkoló zóna a Budapest Airport által kínált legolcsóbb lehetőségként áll rendelkezésre, a termináltól 6-10 perces sétával elérhető helyszínen.