A jó hírek hatása mindennapjainkra…

Az emberek hangulatát, lelki állapotát legnagyobb részben azok a hírek, események és információk határozzák meg, melyekkel nap mint nap kapcsolatba kerül. Ezen események összessége meghatározz, hogy hogy telik egy napunk – hetünk- hónapunk…

Sajnos a legtöbb ilyen esemény fölött nem uralkodhatunk, hanem csak egyszerűen megtörténnek, vagy épp a tudomásunkra jutnak valamely információ forrásból, amit napi szinten zúdítanak ránk a tv-ból, rádióból, internetről és az offline sajtóból, illetve embertársainkon keresztül.

Ezek egy része pozitív hatással van ránk, míg egy másik a hírek nagyobbik része) negatív lelki állapot felé sodor minket. A média java részt csak a negatív híreket közli, mert sokkal inkább hír értékű, ha valami rossz, mint ha valami jó történik, így a hírekből legnagyobb részt csupa negatív hangulatváltozást okozó információval találkozhatunk. Ha ezek a negatív hírek vannak többségben, amikkel nap mint nap szembesülünk, akkor a lelki állapotunkat is negatív irányba befolyásolják, és állandóan kicsit borús lesz miattuk a hangulatunk.

Képzeljetek el egy világot, ahol az után szembejövő emberek rátok mosolyognak a komor és szürke tekintet helyett, amit megfigyelhetünk a munkába járó tömegen.Szerintem ha az emberek csak (vagy legalább nagy többségben) jó hírekkel szembesülnének a hétköznapjaik során, akor egy sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb világban élnénk.

Ennek alapján indítottuk el a csak jó hírekkel foglalkozó oldalunkat, melyben az tűztük ki célul, hogy a rendelkezésre álló eszközeink segítségével egy kicsit boldogabbá tegyük kis Hazánkat. Igyekszünk csak olyan információkat megosztani, melyek pozitív hangvételűek, így nem keltenek negatív gondolatokat az olvasóikban.

Tekintsétek meg oldalunkat, hátha nektek is jobb napotok lesz